Гель лак BLACK ELITE 105, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2332
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
(5)
22 купили

Кількість:

(5)
22 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1466
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E55
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 105
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-24 18:03:45
5

2023-10-18 01:37:50
5

2023-10-15 16:19:40
5

Класний колір

GlobalFashion

Здрастуйте! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Також зверніть увагу на інші позиції з нашого широкого асортименту, натиснувши на логотип магазину Global Fashion. Будемо раді бачити Вас знову серед покупців нашого бренду! З повагою, команда Global Fashion.

2023-08-31 20:04:08
5

2023-04-07 13:07:13
4

Лак хороший, наноситься добре, не тече, в лампі просихає. Фірма хороша. Колір гарний. -1 зірка тому що колір на фото продавця відрізняється від того що в баночці, хоча номер той самий. Прийшов колір більше до блакитного, а на картинці смарагд.

GlobalFashion

Здрастуйте! Звертаємо Вашу увагу, що відтінок може дещо відрізнятися залежно як від особистого сприйняття, так і від налаштувань екрана на різних пристроях. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель-лаки стали необхідністю для дівчат, які хочуть мати доглянуті нігті. Цей вид лаку дозволяє не тільки зберегти красу манікюру, а й додати йому стійкість.

Одним з кращих гель-лаків на ринку є BLACK ELITE 105 від Global Fashion. Цей гель-лак має яскравий і насичений колір, що додає манікюру вишуканості і є стильним вибором для будь-якого випадку.

BLACK ELITE 105 має чудову текстуру, тому з ним легко працювати. Гель-лак не зминається під впливом води та підвищеної температури, тому манікюр з цим лаком буде стійким на протязі тривалого часу.

Крім того, BLACK ELITE 105 має відмінні властивості зв'язування з нігтьовою пластиною, що дозволяє уникнути деформації манікюру та додаткових зусиль для його відновлення.

Розмір упаковки - 8 мл, що дозволяє використовувати гель-лак декілька разів, і це зробить його покупку більш економічною.

Загалом, BLACK ELITE 105 від Global Fashion - це чудовий гель-лак, який справляється із своїми функціями на високому рівні. Його якість гарантує стійкість і кращий вигляд манікюру на будь-який час.