Гель лак BLACK ELITE 005, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2266
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
97 купили

Кількість:

(5)
97 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1935
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E15
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 005
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-27 19:06:09
5

2023-09-06 13:36:43
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 005 від виробника Global Fashion - це високоякісний продукт для нарощування нігтів і створення оригінального манікюру. Якщо ви бажаєте мати стильний і унікальний манікюр, то гель-лак BLACK ELITE стане ідеальним вибором. Завдяки його багатій палітрі, бездоганній якості та довговічності, ви зможете створити красиві й елегантні нігті, які привертатимуть захоплені погляди.

Гель-лак забезпечує надійне зчеплення з натуральними нігтями, що забезпечить довговічність манікюру та захистить нігті від появи відколів і відшаровування. Завдяки високій пігментації, BLACK ELITE матиме ефектний вигляд на нігтях.

Гель-лак легко наноситься та рівномірно розподіляється поверхнею нігтя, що спростить вам процес манікюру та заощадить час. Ви зможете створювати різноманітні дизайни, завдяки тому, що гель-лак дає змогу реалізувати вашу фантазію й отримати унікальні нігті, які відповідають вашому стилю та настрою.

Будьте впевнені, що з гель-лаком BLACK ELITE ви отримаєте саме те, що обіцяє виробник, - якісний та ефектний манікюр, який протримається на ваших нігтях довгий час. Незалежно від повсякденних турбот чи особливого випадку, ваш манікюр завжди буде бездоганним і привабливим.