Гель лак BLACK ELITE 034, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2237
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
21 купили

Кількість:

(5)
21 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1557
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E52 E12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 034
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-01 16:24:49
5

2023-10-27 08:44:09
5

Дуже красиво

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2022-06-10 07:44:19
4

Колір не той що хотіла. 34 номер з коричневим підтоном і фіолетові блискітки. Загалом непоганий просох за 30 секунд. Перекрив тіпсу в один шар

GlobalFashion

Доброго дня! Шкодуємо, що Ви зіткнулися з цією ситуацією. Передали інформацію, найближчим часом поміняють на фотографію відповідного кольору. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-11-17 10:14:41
5

Замовлення отримала швидко, спасибі велике продавцеві. Другий раз замовила і знову мимо. Перший раз брала 34 номер виявився шоколадний колір. Повернення так як у мене їх достатньо. Другий раз замовила 226 номер і він взагалі не схожий на той що обіцяли. Шкода, напевно позбувається прод від цієї фірми гель лаків. Невідповідність кольорів.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-09-19 20:02:40
3

Якщо це баклажановий, темно-фіолетовий, то я тракторист 😂 рятує тільки гарний мікрошіммінг. Я новачок, роблю сама, працювати з текстурою приємно

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що якість товару Вас розчарувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2018-11-07 17:09:35
5

Широкий асортимент за вигідною ціною! Очі розбігаються, коли я заходжу в магазин.

2018-11-07 17:09:35
5

Широкий асортимент за вигідною ціною! Очі розбігаються, коли я заходжу в магазин.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 034 від Global Fashion - це новинка в нейл-індустрії, яка завоювала популярність серед майстрів манікюру завдяки своїм унікальним якостям.

Одна з головних особливостей гель-лаку BLACK ELITE - його висока щільність, що робить нанесення лаку рівномірним і запобігає його розтіканню по поверхні нігтя. Завдяки спеціальній формулі, покриття залишається стійким і красивим протягом 3-4 тижнів.

Цей гель-лак стане відмінним вибором для тих, хто хоче зробити свій манікюр по-справжньому виразним і стильним. Він дасть змогу створити гарний і стійкий манікюр, який протримається на нігтях довго, не втративши водночас своєї яскравості та насиченості.

Майстри манікюру оцінять простоту роботи з гель-лаком BLACK ELITE і можливістю створювати приголомшливі дизайни. А всі, хто прагне виглядати сучасно і стильно, знайдуть у ньому відмінного помічника для створення доглянутого образу.

Не пропустіть можливість зробити свій манікюр довговічним і вражаючим - спробуйте гель-лак BLACK ELITE від Global Fashion і відчуйте на собі його унікальні переваги. Ваш манікюр буде радувати вас своєю якістю і стильним виглядом!