Гель лак BLACK ELITE 045, Global Fashion 8 мл Гель лак BLACK ELITE 045, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2232
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,03 $
(5)
30 купили

Кількість:

(5)
30 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1502
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E11
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 045
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-28 21:26:45
5

2023-09-27 07:22:15
5

2023-09-08 06:08:19
4

2023-09-03 08:33:42
4

2023-08-22 08:52:31
5

2022-12-17 14:36:42
5

Класний лак, наноситься в 2 шари відмінно

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2022-04-28 12:19:53
4

Кольори не відповідають картинці. Усі 4 кольори набагато темніші, ніж на фото. Лак сам по собі дуже добре пігментований, добре лягає, добре носиться. Кольори насичені, але я-то хотіла зовсім інші. За якість лаку однозначно 5 зірок, а ось кольори засмутили

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2018-12-10 10:33:03
5

Здрастуйте!!! Я дуже рада, що бувають такі розіграші і мені приємно взяти участь. Я дуже хочу виграти цей конкурс і мрію мати такий набір! Спасибі величезне Globalfashion!!! Всім удачі!!!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель-лаки - це популярні засоби для створення міцного і стійкого манікюру. На відміну від звичайних лаків для нігтів, вони мають міцнішу структуру і можуть протриматися на нігтях до 4-х тижнів, радуючи своїм бездоганним виглядом.

Global Fashion - один з найбільш видатних брендів якісних гель-лаків на ринку. Особливо виділяється, гель-лак BLACK ELITE 045. Надано в компактній пляшечці об'ємом 8 мл.

Особливо привабливим робить гель-лак BLACK ELITE його зручність у використанні: наноситься легко та рівномірно, а після недовгого сушіння під ультрафіолетовою лампою, ваш манікюр стає настільки ж стійким та красивим, як і у професійних майстрів. Цей гель-лак - прекрасний вибір для жінок, які хочуть завжди виглядати стильно, доглянуто і впевнено.

Неважливо, чи готуєтеся ви до особливої події, чи просто хочете потішити себе красивим манікюром у повсякденних буднях - BLACK ELITE допоможе створити образ, що запам'ятовується, і підкреслити індивідуальність.