Каучукова база для гель лаку френч із шимером, Rubber Base Coat French, 8 мл, Global Fashion 001

Код продукту: 2168
Залишок на складі: багато
112 ₴
2,61 €
2,81 $
25 купили

Кількість:

25 купили
Характеристика
Перегляди 1140
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 001
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлююча каучукова база з блискітками швидко самовирівнюється, легко наноситься, не розтікається при розподілі по нігтьовій пластині і не затікає на бічні валики і кутикулу. Має комфортну консистенцію і відмінну носибельність, завдяки високоякісній американській сировині. База призначена для використання в якості основи для гель-лаку, а також може застосовуватися в якості камуфлюучого покриття для френч-манікюру. При нанесенні в один шар колір напівпрозорий. Нанесення вирівнюючим шаром дає самостійний щільний колір. База з шиммером приховує естетичні недоліки нігтів, надаючи їм красивий і доглянутий вигляд. Зручний пензель полегшує викладку бази на ніготь і забезпечує економічну витрату.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і 30-60 секунд в LED-лампі.

Каучукова база для гель лаку френч з шиммером Rubber Base Coat French 8 мл від компанії Global Fashion 001 - це прекрасний вибір для тих, хто хоче створити ефектний манікюр з ефектом шиммера. 

Ця база має кремову консистенцію і містить дрібні блискітки, які надають нігтям яскравість і блиск. Завдяки каучуковій основі, дана база забезпечує надійне зчеплення з натуральної нігтьової пластиною, запобігаючи відколи і ламкість. 

Крім того, Rubber Base Coat French 8 мл від Global Fashion 001 має хорошу ступінь в'язкості, що спрощує нанесення і рівномірний розподіл продукту по поверхні нігтя. База швидко висихає в УФ-лампі і не вимагає додаткової обробки. 

За допомогою даної каучукової бази можна створювати різні дизайни, в тому числі і французький манікюр з ефектом шиммера, який буде виглядати дуже ефектно і незвично на різних заходах і вечірках. 

Таким чином, Rubber Base Coat French 8 мл від Global Fashion 001 є відмінною каучуковою базою для гель лаку, яка забезпечує надійне зчеплення з нігтьової пластиною, надає нігтям яскравість і блиск, а також дозволяє створити оригінальний манікюр з ефектом шиммера. Вона стане незамінною у вашому косметичному арсеналі і дозволить створювати неповторні образи.