Каучукова база для гель лаку френч із шимером, Rubber Base Coat French, 8 мл, Global Fashion 008

Код продукту: 2144
Залишок на складі: багато
112 ₴
2,62 €
2,83 $
(4)
47 купили

Кількість:

(4)
47 купили
Характеристика
Перегляди 1235
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 008
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2021-09-30 11:44:39
4

Виписала їх вісім штук і прям 50/50. До чотирьох притензій немає, а ось до другої половини замовлення... Загалом, прийшли розшаровані відразу, два змогла розмішати, але вони після того, як постоять знову шарами, відкидаються, а два взагалі не розмішалися. Вони дуже густі, важкі в нанесенні, тягнуться, виглядають зіпсованими або простроченими, але з термінами начебто все гаразд, стояли, стояли, і я їх все ж викинула. Якісь хороші відклала влітку через те, що дуже рідкі. А ось зараз користуюся із задоволенням і консистенція хороша, і кольори красиві, і носяться добре. Не знаю навіть радити їх чи ні, бо доведено, що не ясно який прийде!

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Раді, що наші товари Вам сподобалися. З приводу проблемних відтінків - зв'яжіться з нами за телефоном +7-967-088-84-50, вкажіть, які саме номери опинилися із зазначеним дефектом, і ми постараємося знайти рішення цієї ситуації. Чекаємо на Ваше звернення! З повагою, команда Global Fashion.

2021-07-26 13:23:42
5

Уже не перший мій гель лак цієї серії, так він густуватий, але блищить і тримається дуже довго (випробувано пранням городом і просто домашніми справами).

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-07-23 12:57:34
4

Базу треба перемішувати, тому що вона відшаровується і трохи потягується, але сама по собі не погана. Вирівнюється добре, колір гарний. Не знайшла інформацію про термін придатності. Дата виготовлення є, а терміну придатності немає.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлююча каучукова база з блискітками швидко самовирівнюється, легко наноситься, не розтікається при розподілі по нігтьовій пластині і не затікає на бічні валики і кутикулу. Має комфортну консистенцію і відмінну носибельність, завдяки високоякісній американській сировині. База призначена для використання в якості основи для гель-лаку, а також може застосовуватися в якості камуфлюучого покриття для френч-манікюру. При нанесенні в один шар колір напівпрозорий. Нанесення вирівнюючим шаром дає самостійний щільний колір. База з шиммером приховує естетичні недоліки нігтів, надаючи їм красивий і доглянутий вигляд. Зручний пензель полегшує викладку бази на ніготь і забезпечує економічну витрату.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і 30-60 секунд в LED-лампі.

Красиві і доглянуті нігті були і залишаються актуальним трендом в світі краси. Нарощування і зміцнення нігтьової пластини дозволяють не тільки виглядати привабливіше, але і захищати її від зовнішніх негативних впливів. Крім того, завдяки використанню гелевого лаку, ви зможете насолоджуватися красивим манікюром протягом декількох тижнів.

Гель лак не просто наноситься на нігті, він потребує відповідної основі – базі. Стандартна база забезпечує збереження кольору і утримує гель лак на нігтях. Однак, якщо ви захочете створити незвичайний і креативний манікюр, то зверніть увагу на каучукову базу для гель лаку френч з шиммером від Global Fashion.

Каучукова база Rubber Base Coat French, 8 мл.відрізняється високою якістю і унікальними властивостями. База ідеально підходить для нарощування і зміцнення нігтьової пластини, а мікрочастинки шиммера додають елементи розкоші і блиску на нігті. Френч-манікюр з такою базою виглядає неймовірно вишукано і ефектно.

Головна перевага каучукової бази-це її універсальність. Вона підходить для будь-якого типу нігтів і гель лаків. З ідеальним результатом вона справляється як при використанні традиційного гель лаку, так і при знятті пігментних покриттів.

Секрет успіху каучукової бази Rubber Base Coat French від Global Fashion полягає в тому, що вона забезпечує максимальне зчеплення гель лаку з нігтьової пластиною. Крім цього, каучукова формула бази забезпечує зміцнення і захист нігтьового ложа, і запобігає розшаровування нігтів.

Використання каучукової бази для гель лаку френч з шиммером Rubber Base Coat French, 8 мл.від Global Fashion – це відмінний вибір для тих, хто хоче створити красивий і довговічний манікюр. База допоможе зберегти яскравий і насичений колір гель лаку протягом довгого часу і захистити нігті від негативного впливу навколишнього середовища.