Фольга для нігтів, огірок 10 шт

Код продукту: 10658
Залишок на складі: немає в наявності
57 ₴
1,34 €
1,44 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 798
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для нігтів - новітній продукт у світі нарощування нігтів та декорування їх. Вона дозволяє створити на нігтях оригінальний дизайн, використовуючи цікаві комбінації кольорів та форм. Фольгу для нігтів можна придбати у формі рулону або у наборі з кількома кольорами.

Для того, щоб нанести фольгу на нігті, потрібно добре підготуватися до процесу. Спочатку необхідно нанести на нігті базовий лак, потім покласти на нього фольговий шматок, викрутити його у звичайний спосіб і зафіксувати на нігті. Кожен шматок фольги можна використовувати декілька разів.

Огірок - це також корисний продукт, який можна використовувати для догляду за нігтями. Огірки містять вітаміни та мінерали, які поліпшують стан нігтів та розм'якшують шкіру навколо них. Огірок використовують, як правило, у вигляді нарізаної кружечками овочевої маски для рук. Для цього огірок потрібно нарізати на тонкі кружечки і накласти на шкіру рук на 10-15 хвилин. Після цього треба зняти маску та змастити руки живильним кремом.

На завершення, хочу порадити всім дівчатам, які хочуть доглядати за своїми нігтями: навіть найкращий догляд за нігтями не замінить правильного харчування та організованого способу життя. Тому ведіть здоровий спосіб життя та насолоджуйтеся своїми красивими нігтями!