Гель лак Shine Spectrum Red diamond 02 Гель лак Shine Spectrum Red diamond 02

Код продукту: 2098
Залишок на складі: багато
153 ₴
3,55 €
3,88 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Характеристика
Перегляди 826
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад C74
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 02
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 25.00 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Red Diamond-це подрібнені шматочки найтоншої металізованої фольги. Він виглядає ефектно, гра кольору і мерехтіння відблисків подібного декоративного матеріалу відбивається з більшою яскравістю і виразністю. Саме тому дуже багатьом представницям прекрасної половини так подобається застосовувати його в якості декору на своїх нігтики.
ГЕЛЬ-ЛАК
“RED DIAMOND”
Тональное разнообразие, присущее этой цветовой категории, настолько велико. От нежного коралла до глубокого опала, от тёплого терракотового до холодного алого, оттеночная палитра красного поражает своим многообразием и обилием всевозможных тональных решений. Именно поэтому на сегодняшний день данныйцвет активно применяется в
маникюрном искусстве при моделировании самых разнообразных дизайнов для ногтей.


володіє дивовижними характеристиками.
Колір пристрасті і любові, експресії та імпульсивності, він здатний надати яскравості, лиску, фешенебельності. Він може подарувати образу ту акцентовану виразність, яка так до речі доводиться в відображенні дрібних деталей.
ЧЕРВОНИЙ КОЛІР
мл.
8
1
2
ТОНКОЩІ:
Не потребує підкладки

Швидка полімеризація
вміщує в себе червоні кольори -
кольори пристрасті і любові

надає яскраві образи манікюру

самовирівнюється

легко наноситься

рідка консистенція

завжди в попиті

ПЕРЕВАГА:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031
Гель-лаки давно завоювали серця жінок своєю стійкістю і насиченими кольорами. Сьогодні ми поговоримо про один з таких продуктів - гель-лак Shine Spectrum Red Diamond 02.

Першим, що привертає увагу, є сама назва - "Red Diamond". І це не випадково, адже колір гель-лаку справді нагадує насичений червоний відтінок діаманта. Ваші нігті будуть сяяти неймовірно яскраво і красиво за будь-якого освітлення.

Гель-лак Shine Spectrum Red Diamond 02 має ще й додаткові переваги. Активна формула продукту забезпечує його довготривалу стійкість до фізичних впливів. Він не зтирається, не осколюється і не вигоряє. Захищає нігті від сколів і лусочення, що дозволяє відчувати впевненість у стані своїх нігтів на тривалий час.

Також варто звернути увагу на ергономічну і зручну пензлик-аплікатор гель-лаку. Він має овальну форму і підходить для нанесення лаку на нігті будь-якої форми і довжини. З його допомогою можна робити як повний, так і частковий манікюр, а також наносити декоративні елементи на нігті.

Згідно з відгуками користувачів, гель-лак Shine Spectrum Red Diamond 02 дуже зручний у використанні і дозволяє створювати яскраві та красиві манікюри зручно і швидко. Якість продукту дозволяє наносити тільки один шар, що знижує час на процес нанесення.

Отже, гель-лак Shine Spectrum Red Diamond 02 - це ідеальний вибір для тих, хто бажає запалити своїх нігтів неймовірним іскрінням. Він допоможе підкреслити Вашу красу і додати впевненості в шоу-бізнесі, офісі та на будь-якому заході. Спробуйте його самі і переконайтеся в його якості і красі!